Academy

De ce sa alegi Urban Miuz Make-up Academy?


Programa Cursurilor de Machiaj cuprinde Predarea unui Numar Mare de Tehnici si Stiluri | De ce sa alegi URBAN MIUZ Make-up Academy Constanta Romania

Pentru profesionalitatea trainerului, care se perfectioneaza continuu putand astfel sa-ti transmita in permanenta informatii noi.
Doresti sa urmezi un Curs de Makeup sau Automachiaj in Constanta? Contacteaza-ne! Urban Miuz Academy | Cursuri Autorizate Makeup Constanta Corina Tudor

Pentru cursurile complexe, ce iti vor oferi o multitudine de informatii utile. Programa cursurilor cuprinde predarea unui numar mare de tehnici si stiluri.

Academia pune la dispozitie toate materialele necesare cursantilor pentru a lucra si nu trebuie sa le achiztioneze pentru a putea practica in cadrul cursului ales. Cursantii vor lucra numai cu produse profesionale care contribuie la calitatea si perfectionarea tehnicii de lucru.

Cursurile academiei sunt dinamice, interactive, iar temele sunt introduse treptat pentru o buna aprofundare si fixare a notiunilor predate.

Programe flexibile de studiu, sigur la Urban Miuz Make-up Academy  vei gasi un program care sa ti se potriveasca.

Absolventii nostrii pot profesa cu incredere ca make-up artisti, deoarece vor stapani toate tehnicile de baza in realizarea unei lucrari profesionale.