Our Story

Despre Urban Miuz

Atracție spre a crea frumusețe sub orice formă am avut dintotdeauna! Dar, în 2013 machiajul a fost cel care m-a cucerit în totalitate. De când am pus pentru prima oară mâna pe o pensulă, dorința și pasiunea de a crea frumusețe prin machiaj au ocupat locul principal în activitatea mea de zi cu zi!

Numele Urban Miuz a luat naștere din admirația pe care am avut-o față de puterea femeilor. Femei ce obțin succesul, având curajul  de a-și urma visurile, alegând să facă ceea ce le place.

Am început cu dezvoltarea studioului de machiaj – Urban Miuz. Iubesc oamenii care se simt frumoși, mereu încerc să aplic fericire pe chipul femeilor și fiecare persoană ce se așează pe scaun îmi este muză.  În ceea ce fac mă inspiră fiecare persoană, fiecare chip spune o poveste diferită.

Atunci când am simțit că sunt pregătită să împart cu alți pasionați de machiaj cunoștințele pe care le-am dobândit de-a lungul anilor, am înființat școala de machiaj cu același nume – Urban Miuz. Prin care îmi doresc să contribui la dezvoltarea make-up artiștilor, așa cum alții au contribuit la buna mea dezvoltare, oferindu-le cele mai bune informații, prin publicarea cărților de specialitate și dezvoltarea diverselor programe de studiu atât fizice cât și online. Îmi învăț cursanții să descopere frumusețea în orice chip și, mai ales, să o arate lumii corect, folosindu-se de metodele și produsele existente!

Cea mai recent dezvoltată ramură a conceptului Urban Miuz – pensulele de machiaj! S-au născut din dorința de a ușura munca make-up artiștilor și a pasionaților de machiaj! Se spune că cine machiază creează magie cu propriile mâini. Dar, pentru expunerea în practică a talentului, pensulele sunt cele care contează cu adevărat! Pentru că ele  sunt  continuarea mâinilor unui artist, mi-am propus să creez un brand de pensule unic, ce atinge standarde de lux, dar la un cost rezonabil. Un brand ce se va ridica la înălțimea așteptărilor celor mai perfecționiști artiști! Am încredere în călătoria acestui brand către perfecțiune și mereu voi adăuga în portofoliul de produse tot ceea ce este mai bun și necesar în realizarea cu succes a machiajelor perfecte!

Materialele folosite pentru fabricarea fiecărei pensule sunt de cea mai înaltă calitate existentă. Astfel, oricine le folosește o să poată performa machiajul la cel mai înalt nivel de artă!  Periile sunt lucrate manual și făcute să reziste în timp. Fiecare pensulă Urban Miuz va ieși în evidență prin designul rafinat oferit de lemnul dur din care sunt fabricate, asortat mereu cu ferrulă luxurioasă, culminând cu fibrele de cel mai înalt grad de calitate, ce vor oferi mereu o experiență senzorială unică. După o singură atingere a periilor o să poți simți instantaneu calitatea acestora!

Te invit să descoperi pensulele Urban Miuz! Sunt sigură că după ce le vei testa și te vei convinge de calitatea acestora, vor deveni instrumente indispensabile în realizarea machiajelor!

Your favourite tools for exceptional creations!

www.corinatudor.com