Publicat pe Lasă un comentariu

Pensule de machiaj si accesorii

Cauti Pensule de Calitate pentru Make-up? Descopera Gama Profesionala Urban Miuz Romania | Set 14 Pensule Machiaj Par Natural URBAN MIUZ Makeup

Magazin Online Pensule de Machiaj Accesorii

Pensulele sunt foarte importante în realizarea unui machiaj perfect, ele ne ajută să aplicăm machiajul cu mai multă acuratețe și o precizie mai înaltă. Îți recomand să-ți cumperi un set de pensule de calitate, le cumperi o dată și cu o îngrijire adecvată le poți păstra mult timp. Pe piață există o sumedenie de pensulele – din păr natural sau sintetic. Pentru aplicarea fardurilor de ochi, eu le recomand pe cele din păr natural ca: păr de capră, veveriţă, ponei, bursuc etc., deoarece intensifică aplicarea și întinderea fardului pe piele.

Ce pensule și accesorii sunt minim necesare pentru realizarea unui machiaj complet?

1. Pensula pentru fond de ten

Dacă folosești fond de ten lichid, pensula ideală pentru aplicarea acestuia este din păr artificial, foarte fin. Se folosește cea din păr artificial, deoarece cele din păr natural absorb mult fond de ten și automat va trebui să faci vizite mai dese la magazinul de cosmetice.

2. Burete

După aplicarea fondului de ten cu pensula îți recomand să tapotezi întreaga față cu un burețel curat. Astfel vei înlătura orice exces de produs și vei obține un ten perfect curat.

Dacă folosești un fond de ten compact îți recomand să îl aplici pe ten direct cu burețelul.

3. Pensula pentru corector

Această pensulă este mai mică decat cea de fond de ten și se utilizează la aplicarea corectorului pentru a ascunde petele, cearcănele întunecate de sub ochi.

4. Pensula pentru pudră

Aceasta este utilizată pentru a acoperi fața cu pudră, pentru a fixa machiajul obținut și pentru a ține sebumul sub control. Alege o pensula confecționată din păr natural, te va ajuta să întinzi pudra uniform și fără pete pe întreaga față.

5. Pensula pentru contur

Poți folosi muchia pensulei pentru aplicarea pudrei sau poți alege o pensulă unghiulară, această formă permite o tehnică mai precisă de evidenţiere şi umbrire. O vei folosi în sculptarea pomeților.

6. Pensula pentru blush (fard de obraz)

Poți folosi oricare dintre cele două pensule de mai sus sau poți alege un model mai mic si mai plat decât pensula pentru aplicarea pudrei.

7. Pensula pentru iluminator

Pentru aplicarea iluminatorului eu personal prefer pensula lalea, mai plată. Forma ei te va ajuta să iluminezi exact cât trebuie punctele cheie.

8. Pensula pentru sprâncene

Are 2 capete, unul cu o formă asemănătoare ca cea a unui aplicator de rimel. Această pensulă te va ajuta să aranjezi și să ordonezi firele de păr din sprânceană. Al doilea capăt are o formă teșită și o vei putea ghida ușor pentru desenarea unor sprâncene perfecte.

10. Pensula pentru eyeliner

Trebuie să fie rigida și eu recomand să fie cât mai subțire. Astfel vei putea obține linii de felină cu un minim de efort.

11. Pensule pentru fardul de ochi

Magazin Online Pensule de Machiaj Accesorii

Ai nevoie de minim 3 pensule pentru a realiza un machiaj impecabil:

O pensula mare pentru aplicarea fardului pe toată suprafața pleoapei. Pentru o aplicare mai intensa şi întinderea fardului pe piele îți recomand ca pensulele de fard să fie din păr natural.

O pensula medie, cu ajutorul ei vei realiza umbre, vei putea accentua pleopa mobila.

O pensula pentru blending, cu ajutorul ei vei îmbina mai ușor culorile, astfel încât trecerile de la o culoare la alta să nu fie bruște. Forma pensulei este rotundă și dimensiunea poate varia în funcție de preferințele tale.

Esti Makeup Artist si cauti mai multe informatii despre pensule? Citeste pe Blogul Urban Miuz, Întreținerea și Curățarea Pensulelor de Machiaj

12. Pensula pentru ruj

Rujul este conceput pentru a fi aplicat direct, și utilinadu-l doar tu sunt de acord. Îți recomand însă să utilizezi o pensulă pentru buze atunci când vrei să obții o acoperire mai densă și mai precisă, în special în aplicarea rujului roșu.

13. Penseta

Este bine să o ai alături de pensule atunci când începi un machiaj. Cu siguranță după desenarea sprâncenelor vei mai găsi căteva firicele de păr ce trebuie eliminate și în plus de poți folosi de ea în aplicarea genelor false.

14. Ondulator de gene

Acest accesoriu este folosit pentru a curba fiecare geană uniform și a conferi volum maxim. Ideal de folosit dacă genele tale sunt drepte.

Vei găsi in magazine pensule de machiaj din păr sintetic sau din păr natural. Ce trebuie să știi despre fiecare? Ca vei alege ce tip de pensulă folosești într-un machiaj în funcție de produsul pe care vrei să-l aplici. Astfel:

Pensulele confectionate din păr natural le folosim în aplicarea și estomparea fardurilor uscate,  pudră. Pensulele din par sintetic le vei folosi în aplicarea produselor cremoase ca: fond de ten, corector, fard cremos, ruj. Spre deosebire de pensulele din păr natural, acestea nu se vor distruge daca le folosești în aplicarea cosmeticelor lichide.

Urmareste-ne si pe Instagram!

Lasă un răspuns