Publicat pe Lasă un comentariu

Gene False Urban Miuz

Cauti Online Gene False Profesionale Tip Banda din Par Natural 100% | Comanda Online Acum | Gene False Tip Banda Aspect Glamour Bella Urban Miuz

Gene False Urban Miuz Tip Banda

Indispensabile în machiajul de seară, genele false alese corect vor completa cu succes look-ul final al ochilor.  Regăsim două tipuri de gene false folosite în completarea machiajului: genele de tip bandă şi genele individuale. Pentru fixarea acestora vom avea nevoie și de un lipici special ce de obicei îl găsim în cutiuța genelor sau îl vom achiziona separat.

Genele individuale sunt de două feluri: tip mănunchi – smoc – buchețel (5-6 fire) şi fire separate. Genele false tip smoc le regăsim în varianta cu nod sau fără nod. Diferența dintre cele două variante este una foarte mică, aceasta devenind aproape insesizabilă în momentul aplicării. Efectul final, după aplicare, va fi același indiferent de tipul genelor mănuchi alese. În cazul genelor cu nod, firele sunt înnodate la capăt, pe când la cele fără nod sunt doar lipite între ele. Această diferență face ca genele cu nod să fie mai ușor de manipulat, neexistând riscul ca firele să se desprindă, unul de celălalt. La cele fără nod, în schimb, trebuie să avem un pic mai multă grijă în momentul în care le desprindem din cutiuță. Acest lucru se poate realiza cel ma bine cu ajutorul unei pensete cu vârful ascuțit, pentru a prinde buchețelul exact de la bază.

Esti pasionata de machiaj si cauti gene false de calitate? Comanda Online Gene False Urban Miuz Tip Banda Machiaj Magazin Online Reduceri Makeup Artisti

Magazin Online Gene False Urban Miuz Tip Banda

Firele separate sunt mai greu de aplicat faţă de mănunchi, deoarece se aplică peste fiecare geană sau între spaţiile dintre ele. Deşi timpul de aplicare durează mai mult și se realizează în saloanele de specialitate acasă fiind imposbil să ni le aplicăm singure, acest tip de gene false oferă un look natural (dacă sunt aplicate correct) şi rezistă pentru o perioadă mai lungă la ochi.

Genele de tip bandă se aplică pe toată suprafaţa pleoapei mobile și se găsesc în numeroase forme şi modele. Față de genele individuale, acestea sunt mai ușor de aplicat singure acasă. Cum alegem modelul de gene false în funcție de mărimea și forma ochilor?

  • Pentru ochii mici vom alege gene false scurte, cu aspect natural, rare. Dacă alegem gene dese ochii vor părea și mai mici.
  • Pentru ochii mari,  vom alege gene false lungi și dese.
  • Pentru ochii rotunzi vom alege gene false care spre colțul extern sunt mai lungi.
  • Pentru ochii căzători sau cu pleoapa căzută vom alege gene false care sunt mai lungi pe mijloc și mai scurte (au aceeași marime) în colțul interior și exterior.
  • Pentru ochii adânciți vom alege gene lungi și rare, eventual mai dese în colțul exterior.
  • În cazul ochilor migdalați putem alege orice model de gene false.

Urmareste-ne si pe Instagram!

Lasă un răspuns